Samenwerken met Royal Bites

Help ons om een beter leven voor hond en mens te creëren

10%

Terugkerende commissie zolang je affiliate klant blijft

500+
Maaltijden voor asiel honden
1000+
Tevreden bezoekers

Hoe wil je samenwerken?

Royal Bites heeft voor influencers mogelijkheden om geld te verdienen voor influencers.

Royal Bites X influence

Heb jij een trouwe achterban? Wil jij hen adviseren over de beste voeding en helpen met het voeden van asiel honden? Leuk! Laat je volgers kennis met ons maken en verdien per aankoop die zij doen. Blijven zij klant? Dan heb je iedere maand terugkerende inkomsten.
Online hondenschool honden trainer

Royal Bites X experts

Jij bent een expert over een onderwerp wat met honden te maken heeft? Goed om te horen! Dan is de kans dat wij een goede match zijn erg groot. Ga jij met ons het leven van honden en baasjes verbeteren? Deel je kennis met onze klanten en breidt je inkomsten uit.

Royal Bites X Retail

Royal Bites X retail

Heb jij een fysieke locatie en wil je je inkomsten iedere maand uitbreiden terwijl je maar éénmalig een verkoop hoeft te doen? Met terugkerende commissie inkomsten breidt je jouw omzet uit en houdt je meer tijd over voor klanten die andere artikelen bij jou komen kopen.

Samenwerking Ecommerce webshops Royal Bites

Royal Bites X webshops

De e-commerce sector is enorm gegroeid. Net als de mogelijkheden om geld te verdienen. Wil jij financieel onafhankelijk worden? Dan hebben wij wellicht de samenwerking van de eeuw voor jou!
Samenwerkingen voor fokkers van honden

Royal Bites X Fokkers

Ben jij een fokker die met regelmaat een gezond nestje weet voort te zetten? Ontdek de voordelen van Royal Bites als fokker. Je kunt je inkomsten uitbreiden, zelfs tussen de nestjes door! Het mooiste is dat inkomsten terugkerend zijn
Overige samenwerkingen met Royal Bites

Royal Bites X overig

Ben jij een blogger, fotograaf, pers, heb je een magazine of een compleet ander idee van een samenwerking? Wij zijn graag een luisterend oor en willen jouw idee met open armen ontvangen. Wie weet werken wij binnenkort samen!

Samen staan we sterker

impact maken op de honden wereld
Impact maken op de honden wereld
Samen met onze partners verbeteren we de situatie van alle honden en baasjes. Wij zijn trots op al onze partners. Succes maken we samen!
Graanvrij hondenvoer is een trend
Graanvrij hondenvoer in opmars

Graanvrij hondenvoer krijgt steeds meer belangstelling. Jij kunt als partner mee profiteren van deze opkomende trend.

Meer honden Royal Bites
Meer honden is meer succes
Samen versterken en vergroten we elkaars bereik. Door meer honden aan de juiste voeding te helpen, maken we echte impact op de hondenwereld.
Samenwerking met Royal Bites logo
Gezonde samenwerkingen
Een goede samenwerking begint met een goed gevoel en vertrouwen in elkaar. Dit is het fundament voor een gezonde samenwerking tussen jou en ons.
Samenwerken met Royal Bites

Help honden en baasjes aan een beter leven

Graanvrij hondenvoer, voor een betere gezondheid

Jij helpt honden aan een betere gezondheid door ons voer te verkopen. Graanvrij hondenvoer bevat meer vlees, vitamines & mineralen dan voer dat granen bevat. Hierdoor hoeven honden er minder van te eten. Jij overtuigd nieuwe klanten van de voordelen van graanvrij hondenvoer.


Verzekerd van kwaliteit

Onze voeding heeft het GMP+ keurmerk. Dit betekent dat onze voeding door een strenge keuring is gegaan om te bewijzen dat het veilig is om aan honden te voeren. Er is bewust gekozen voor alleen de hoogste kwaliteit, omdat dit is waar Royal Bites voor staat. Jij &  wij geven honden precies wat ze nodig hebben. Wil jij hoogwaardige voeding in je assortiment opnemen en tegelijkertijd een passieve stroom aan inkomsten genereren met slechts 1 verkoop? Kies dan voor Royal Bites. Wij selecteren onze voeding met de grootste zorg en persoonlijke aandacht voor iedere hond..


Hoe ziet een samenwerking met Royal Bites er uit?

Royal Bites is continu bezig met ontwikkelen. Niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze service en partners. Wij zijn dus opzoek naar partners die proactief met ons mee denken. We gaan namelijk niet 'zomaar' partnerships aan, maar willen zeker weten dat de visie van jou en ons overeenkomen. Door kennis te delen versterken wij de hondenwereld. We willen een win-win situatie creëren voor beide partijen.


Ben jij onze volgende partner? Meld je dan direct aan en zorg voor een lucratieve samenwerking met Royal Bites

Affiliate partner Royal Bites

Start direct

Ben je enthousiast geworden en wil je direct beginnen? Bekijk dan de voorwaarden en meld je direct aan als affiliate van Royal Bites