Over Royal Bites

Over Royal Bites

Wij doen alles voor een kwispel

Over Royal Bites content

Maak kennis met Royal Bites

Royal Bites is een jong Nederlands bedrijf met een missie: het leven van baasjes en honden te verbeteren. Wij helpen je aan een gezonde puppy en geven jou als baasje meer tijd en rust door automatisch te leveren. We helpen jou van pup tot senior, van eerste eigenaar tot doorgewinterde honden liefhebber.

Royal Bites voor puppy's en baasjes

Zie je door de bomen het bos niet meer bij het maken van een keuze in (op)voeding? We got you! Wij focussen op de oplossing voor jouw puppy, met onze voeding en het delen van onze kennis met één van onze gidsen en binnenkort onze video cursus. Zodat jullie samen een leuke en makkelijke tijd tegemoet gaan!

Royal Bites voor asiel honden

Onze missie is om het leven van baasjes en honden beter te maken. Niet alleen van jouw hond, maar ook voor honden in het asiel. Een asiel hond heeft er niet voor gekozen om te zitten waar hij zit. Daarom willen wij honden in het asiel, samen met jou, helpen aan de voeding die zij echt nodig hebben. Daarom doneren wij 1 maaltijd voor iedere 10kg hondenvoer dat wij verkopen. Jij helpt deze honden door voeding aan te schaffen bij Royal Bites. Maar... je kunt meer doen! Via ons partnership programma kun jij andere hondeneigenaren helpen aan Royal Bites. Zo krijg jij betaald voor het verkopen van onze voeding en krijgen meer honden in het asiel een volwaardige maaltijd. Samen staan we sterker!

expert in hondenvoer

Expertise in voeding

De perfecte voeding voor een gezonde hond
Samen sterker

Samen sterker

Samen kunnen wij meer honden helpen
Meer tijd voor jezelf

Gemak voor iedereen

volg een training & laat je voer automatisch bezorgen

Dit heeft Royal Bites te bieden

Graanvrij en gluten vrij hondenvoer

Graan- en glutenvrij hondenvoer

Hondenvoer zonder granen bevat meer vlees, vitamines en mineralen dan voeding met granen. Dit heeft verschillende voordelen. Zo hoef je minder van onze voeding te geven om de juiste hoeveelheid voedingswaarden te bereiken, voorkom je overgevoeligheid voor granen en zit er meer smaak aan onze brokken. Hierdoor weet je zeker dat je hond voldoende eet een een sterke, gezonde hond wordt!
Kennis over graanvrij hondenvoer

Kennis

Wij bieden jou de juiste kennis om je puppy op te voeden wanneer jij er niet meer uit komt. Dit doen we door onze blogs en puppy gidsen aan te bieden. In de blogs helpen we jou met de problemen waar jij tegenaan loopt als hondeneigenaar. We helpen je met het zoeken van de juiste voeding door je hier over te informeren via blogs of door je vragen te beantwoorden via onze FAQ of door je vragen te beantwoorden via onze contactpagina
Hondenschool online

online cursus honden trainen (binnenkort)

Onze hondentrainer heeft al 35 jaar ervaring in het trainen van honden. Met behulp van een online honden training helpen wij je al gratis met het trainen van jouw puppy. Stap voor stap nemen wij je mee om je puppy te trainen tot een goed opgeleide hond. leid je kameraad op tot een hond waar ieder baasje van droomt!
Royal Bites community

Contact met ons, met elkaar

Wat is nu beter dan samen met gelijkgestemden praten over de strubbelingen die je hebt omtrent puppy's? Je vindt deze nieuwe vrienden in onze community: The Royal Community. Eén plek waar je al je vragen kwijt kunt aan ons en andere baasjes in dezelfde situatie als jij.
Klantenservice Royal Bites

Kwispel Service

Wij houden van blije klanten! Kom jij er niet uit of heb je geen zin om zelf onderzoek te doen? Of heb je een hele ander vraag voor ons? Geen probleem! Wij helpen je graag. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via onze contact pagina kun jij alle vragen stellen die je maar wilt en op welke manier je maar wilt. Maak een keuze uit mail, WhatsApp, Facebook of Instagram. Wij doen alles voor een kwispel!
Hulp van een expert

Hulp van een expert

Zit je met je handen in de haren? Vertoond je puppy gedrag waar je zo snel mogelijk van af wilt? Heb jij al onze adviezen opgevolgd of wil je direct hulp van een expert? Geen probleem onze hondentrainers staan voor jou klaar. Je kunt contact met onze experts opnemen via deze pagina (komt binnenkort)
Online hondenschool honden trainer

Een goede relatie met jouw puppy?

Je puppy is vervelend en luistert niet goed? Geef hem de tijd. Een puppy zoekt net als onze eigen kinderen grenzen op en moet leren wat wel en niet mag. Wanneer een puppy ongewenst gedrag vertoont is het vaak het baasje wat niet goed weet wat hij moet doen. Je zelf daarom opvoeden is op zijn minst net zo belangrijk als het opvoeden van de puppy.

Wij zijn er voor iedereen

samojeed puppy

Honden

Hond en baasje Royal Bites

Baasjes

Samenwerkingen / partnerships met Royal Bites

Zakelijke klanten

Royal Bites voor een beter leven

Onze missie om honden en baasjes te helpen is pas geslaagd wanneer wij miljoenen honden hebben geholpen aan de juiste (op)voeding. Hierin blijven wij ontwikkelen zodat we voor iedere hond de juiste oplossing hebben. Niet alleen voor honden met een baasje, maar ook voor honden in het asiel. Wij willen zo snel mogelijk alle honden asielen in Nederland & België helpen aan de juiste voeding. Door te innoveren kunnen wij dit doel samen met jou bereiken.


Jullie helpen aan de juiste voeding is hiervoor niet voldoende. Wij willen jullie meer bieden dan alleen de juiste voeding. Door jullie te helpen met de opvoeding van de puppy, krijgen we meer honden die gewenst gedrag vertonen. Waardoor wij, als honden eigenaren, aan iedereen kunnen laten zien hoe geweldig honden wel niet zijn. Daarom helpen wij je met alle vragen in onze blog artikelen, onze online hondenschool of via één van onze specialisten. 


Alles voor een kwispel

Royal Bites

Wij helpen elkaar door

Product afbeelding Royal Bites

De juiste voeding aan te bieden

Ons assortiment is geschikt voor zowel puppy's, Volwassen als Senior honden. Het assortiment bevat verschillende soorten voer. bekijk ons assortiment
Asiel honden Royal Bites

Honden in het asiel te helpen

Wist je dat wij ook steun bieden aan asiel honden? Bij iedere 10 kilo hondenvoer die wij verkopen doneren wij een maaltijd aan het asiel
Puppy Gidsen Royal Bites

Onze kennis delen

We bestuderen & innoveren om honden en baasjes beter te kunnen helpen. Ook werken we samen met experts op het gebied van honden.
Baasjes helpen met vragen Royal Bites

Baasjes helpen met vragen

Wanneer je zit met vragen, helpen wij je zo snel mogelijk aan het antwoord. Dit doen we door onze FAQ of je kunt contact met ons opnemen.

Ervaringen van klanten

Review over opvoeden puppy en graanvrij hondenvoer
Robin
"Tijdens het opvoeden van onze hond hebben we veel gehad aan de Quick guide. Doordat wij nu beter weten hoe wij moeten handelen bij onze hond is het opvoeden een stuk makkelijker"
Frans en zijn review over Royal Bites
Frans
"Ik kende Royal Bites nog niet. Hierdoor was ik sceptisch,  maar wat ben ik blij dat ik ben overgestapt. De ontlasting van Max is nu veel beter en hij eet nu veel beter dan voorheen"
Een review van Aliyah
Aliyah
"Voor Royal Bites kocht ik altijd vers vlees. Erg duur, en Luna wilde het niet eens altijd eten. Bewaren voor de volgende dag is geen optie. Blij dat ik ben overgestapt op deze brokken."
Samenwerken met Royal Bites

Samenwerken met Royal Bites

Wil jij honden in het asiel mee helpen aan een heerlijk verdiende maaltijd., terwijl je geld verdiend voor jezelf? Heb je een grote following of een idee om samen te werken? Bekijk de mogelijkheden en wie weet werken we binnenkort samen.