Royal Bites Producten achtergrond

Royal Bites Producten

Ontdek de perfecte voeding voor jouw hond

Bekijk de categorieën
55

Varianten

500+

Maaltijden gedoneerd

30 dagen

Niet goed, geld terug

Puppy brokken

Kip | krokant

Graanvrije hondenbrokken voor puppy's. De brokken zijn krokant en in de smaak kip
V.a. 29,99

Voor een perfecte groei

Meest gekozen!

Krachtige basis

Zalm | krokant

Krokant Graanvrij hondenvoer voor puppy's in de maak zalm
V.a. 29,99

Voor een glanzende vacht

Geschikt voor haar & vacht problemen

Kip | Geperst

Graanvrije hondenbrokken voor puppy's. De brokken zijn geperst en in de smaak kip
V.a. 29,99
Voor gevoelige darmen

Geschikt voor een gevoelige maag

Ik geniet echt van de automatische levering. Ik hoef nooit meer aan voer te denken!

Jeanette graanvrij hondenvoer
Merel & Bongo

De vacht van Bobby is vele malen beter geworden na de zalm brokken. 

Max graanvrij hondenvoer review
Max & Bobby

Mijn hond is heeft een gevoelige maag. Geperste brokken van Royal Bites zijn echt een uitkomst.

Abdul Graanvrij hondenvoer review
Abdul &  kay
Bekijk andere reviews op Trustpilot

Volwassen brokken

Kip | Krokant

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is krokant in de smaak kip

V.a 29,99

Een perfecte basis
Voor sterke spieren & gewrichten

Zalm | Krokant

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is krokant in de smaak kip
V.a 29,99
Voor een glanzende vacht

Geschikt voor haar & vacht problemen

  1. (tijdelijk niet leverbaar)

Lam | Krokant

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is krokant in de smaak lam
V.a 29,99
Hypoallergeen
Voor een gevoelige maag & lastige eters

Kip | Geperst

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is geperst in de smaak kip

V.a. 29,99

Maak afvallen gemakkelijk

Perfect voor honden met overgewicht

Zalm | Geperst

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is geperst in de smaak zalm
V.a. 29,99

Voor een glanzende vacht

Voor een gezonde huid & vacht

Lam | Geperst

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is geperst in de smaak lam
V.a. 29,99
Voor gevoelige darmen

Hypoallergeen & gevoelige darmen

Eend | Geperst

Graanvrije hondenbrokken voor volwassen honden. De brok is geperst in de smaak eend
V.a. 29,99

Verbeter de ontlasting

Hypoallergeen & verbeterde ontlasting
Wetenschappelijk bewezen

Wetenschappelijk bewezen

De effecten van verschillende soorten hondenvoer zijn wetenschappelijk onderbouwd. Je weet dus zeker dat het goed zit.
Ontwikkelingen in de hondenvoer branche

Continue ontwikkeling

Wij blijven altijd up to date door naar de nieuwste ontwikkelingen te kijken in de honden branche.
Keurmerk voor hondenvoer

GMP+ keurmerk

Dankzij het GMP+ keurmerk ben je verzekerd van goed gecontroleerd voer. Je weet dus zeker dat je hond veilige brokken eet!

Senior Brokken

Kip | Krokant

Krokant graanvrij hondenvoer voor senior honden in de smaak Kip

V.a.31,99

Perfect voor de ouwe dag

Ondersteunt gewrichten & onderhoud het energie niveau

Graanvrij hondenvoer: de voordelen van een graanvrije voeding voor jouw hond

Alle hondeneigenaren willen hun viervoeter eten geven wat hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. Daarom raden wij iedereen aan om hun hond eens op een graanvrij dieet te laten proberen! Het is simpelweg beter voor je huisdier én levert je huisdier ook nog een betere conditie, spierkracht en energie op. Als je bent zoals de meeste hondeneigenaren, wil je het beste voor je harige vriend. Daarom kiezen steeds meer baasjes voor graanvrije hondenvoeding voor hun hond. Maar wat zijn de voordelen van een graanvrije voeding voor honden? Lees verder om erachter te komen!


Wat is graanvrije hondenvoeding en waarom wordt het steeds populairder onder huisdiereigenaren?

Graanvrij hondenvoer is voer zonder granen, duhh... logisch maar wat houdt het in? Dit betekent dat er geen teer, rogge, gerst of maïs in het voer zit. Veel mensen denken dat graanvrij voer alleen geschikt is voor allergische of intolerante honden. Maar dit is niet zo! Een graanvrije voeding heeft veel voordelen voor alle honden. Het helpt bijvoorbeeld bij de spijsvertering en kan helpen om zwaarlijvigheid tegen te gaan.

Alle hondeneigenaren willen hun viervoeter het eten geven wat hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te blijven. Daarom raden we iedereen aan om zijn hond eens op een graanvrij dieet te proberen!

Wat zijn de voordelen van het voeren van je hond met graanvrije voeding?

  • Graanvrij hondenvoer is gemakkelijk te verteren
  • Het helpt met gewicht verliezen
  • Een hoog energiegehalte
  • Verbeterd de vacht van je hond


Graanvrije voeding is gemakkelijker te verteren 

Een van de belangrijkste redenen dat graanvrije voeding zo populair wordt is dat het gemakkelijker te verteren is. Honden die graanvrij voedsel eten hebben doorgaans minder last van gasvorming en een opgeblazen gevoel dan honden die voedsel met granen eten. Dit komt omdat granen moeilijk te verteren kunnen zijn, vooral voor honden met een gevoelige maag. Een graanvrij dieet kan ook honden helpen die aan allergie of intolerantie lijden, omdat het mogelijke triggers zoals tarwe of maïs elimineert.


Graanvrije diëten kunnen helpen je hond gewicht te laten verliezen.

Een andere reden dat graanvrije diëten populair worden is dat ze je hond kunnen helpen gewicht te verliezen. Honden die graanvrij voedsel eten hebben de neiging magerder te zijn dan honden die voedsel met granen eten. Dit komt omdat granen meer calorieën bevatten dan andere ingrediënten, zodat ze kunnen bijdragen tot gewichtstoename. Als je een manier zoekt om je hond te helpen afvallen, kan een graanvrij dieet het antwoord zijn. Een gunstige samenstelling voor hondenvoer zorgt voor een schonere energie bron. Geen granen betekent meer andere plek voor andere belangrijke voedingsstoffen zoals vlees. Wat er niet in ons voer zit zijn dierlijke bijproducten. Het vlees wat in ons voer zit is gedehydreerd vers vlees. Een eiwit rijke bron wat zich uit in meer energie en een gemakkelijke vertering. Perfect voor gewichtsverlies!


Een graanvrij dieet kan je hond meer energie geven 

Als je ooit gemerkt hebt dat je hond lusteloos lijkt na het eten van een maaltijd, kan dat komen door de granen in zijn voer. Granen kunnen ontstekingen in het lichaam veroorzaken en het voor je hond moeilijk maken om voedingsstoffen op te nemen. Een graanvrije voeding kan helpen ontstekingen te verminderen en je hond meer energie te geven.


Een graanvrij dieet kan de vacht van je hond verbeteren 

Een ander voordeel van een graanvrij dieet is dat het de vacht van je hond kan verbeteren. Honden die graanvrij voedsel eten hebben meestal een glanzender, gezondere vacht dan honden die voedsel met granen eten. Dit komt omdat granen ontstekingen in het lichaam kunnen veroorzaken, die kunnen leiden tot een droge, schilferige huid. Een graanvrij dieet kan helpen om de huid van je hond gezond te houden en zijn vacht er mooi uit te laten zien. Zoals je ziet zijn er veel voordelen aan het voeren van je hond met een graanvrij dieet.


Hoe kun je ervoor zorgen dat je hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft terwijl hij een graanvrij dieet volgt?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft terwijl hij een graanvrij dieet volgt. Overleg eerst zeker met je dierenarts voor je veranderingen in het dieet van je hond aanbrengt. Je dierenarts kan je helpen bepalen of een graanvrij dieet geschikt is voor je hond.


Ten tweede, zorg ervoor dat je de etiketten leest van elk voer dat je koopt om zeker te zijn dat het alle voedingsstoffen bevat die je hond nodig heeft. Sommige graanvrije voeders kunnen essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen missen, dus het is belangrijk een voeding te kiezen die compleet en evenwichtig is.


Onthoud ten slotte dat elke hond anders is en wat werkt voor de ene hond, werkt misschien niet bij de andere. Als je besluit je hond een graanvrij dieet te geven, wees er dan zeker van dat je zijn gezondheid nauwlettend in de gaten houdt en zorg ervoor dat hij alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft. Onze brokken zijn zo samengesteld dat jij hier geen omkijken meer naar hebt.


Hoe je je hond op ander voer kunt laten overstappen.

Als je besloten hebt dat een graanvrij dieet geschikt is voor je hond, zijn er een paar dingen die je moet doen om de overgang soepel te laten verlopen. Introduceer eerst langzaam nieuw voedsel in het dieet van je hond. Begin door een kleine hoeveelheid van het nieuwe voer door het oude voer van je hond te mengen en verhoog geleidelijk de hoeveelheid nieuw voer in de loop van de tijd. Meng het oude voer de eerste dag met ongeveer 25% van het nieuwe voer. Vul gedurende week de bak steeds iets meer met het nieuwe voer. Aan het einde van de week kun je de voerbak volledig vullen met de nieuwe brok.

Ten tweede moet je de gezondheid van je hond tijdens de overgang goed in de gaten houden. Let op eventuele veranderingen in zijn energieniveau, eetlust, of stoelgang. Als je negatieve veranderingen opmerkt, raadpleeg dan je dierenarts. Zorg er ten slotte voor dat je je hond alle voedingsstoffen geeft die hij nodig heeft door een complete en evenwichtige voeding te kiezen.


Samenvattend: graanvrij hondenvoer als gezond alternatief

Graanvrije diëten worden steeds populairder voor honden, en er zijn verschillende redenen waarom dit soort dieet gunstig kan zijn. Door ervoor te zorgen dat je hond alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft terwijl hij een graanvrij dieet volgt, kun je hem helpen gezond en gelukkig te blijven. De overstap maken naar een graanvrij dieet is simpel. Volg deze tips om ervoor te zorgen dat je hond een soepele overgang naar zijn nieuwe voedsel heeft.


Graanvrij hondenvoer kopen bij Royal Bites

Veel mensen denken dat graanvrij gaan zo simpel is als alle granen uit het dieet van hun hond halen. Maar als je die granen niet vervangt door andere gezonde ingrediënten, kan je hond uiteindelijk niet de voedingsstoffen binnenkrijgen die hij nodig heeft. Ons graanvrije hondenvoer is ontworpen om je hond alle voedingsstoffen te geven die hij nodig heeft terwijl hij een graanvrij dieet volgt. Met evenwichtige hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten helpt ons voer je harige vriend gelukkig en gezond te blijven.Doordat deze brokken hoge voedingswaarden heeft, merk ik dat mijn hond een stuk minder eet dan voorheen. Ik doe ik langer met een zak Royal Bites dan met het voer wat mijn hond voorheen had.

Freerk review royal bites Graanvrij hondenvoer
Freerk & Lana

Geen keuze kunnen maken?

Vraag om advies bij één van onze medewerkers. Stuur alvast wat gegevens van je hond op, zoals: Het ras, de leeftijd, hoeveel beweging hij/zij krijgt, hoe zwaar je hond is  & eventueel een voorkeur voor smaak